Om Vimobil

Hvorfor hedder det Vimobil? – Wemobile er det oprindelige navn for Danmarks første humanitære telefonselskab. Vi har ændret navnet til dansk, og navnet symboliserer det fællesskab og fælles ansvar, som er selskabets filantropiske idégrundlag.

Vimobil er et mobiltelefonselskab, som er sat i verden for at tilbyde telefoni til konkurrencedygtige priser, som samtidig indsamler midler til en god sag, en forening eller organisation, som abonnenten selv vælger. Det er en veletableret og televant virksomhed, der står bag Vimobil. The Company Group har siden 2010 hjulpet firmaer og organisationer med at kommunikere via telefonen. Dette er bl.a. sket igennem datterselskabet The Call Company. Her har The Call Company skabt et stærkt netværk blandt NGO'er og foreninger. Vimobil brandet administreres og styres af The Company Group datterselskabet – The Phone Company ApS. Vimobil benytter TDC's netværk.

For hver ny abonnent hos Vimobil donerer Vimobil en del af abonnementet minus moms, nemlig 8-12 % af prisen hver måned til det gode formål, som abonnenten har valgt. Procentdelen er altså ikke lagt oveni produktets pris, men tages ud af abonnentens faktiske forbrug minus moms.

Hvad går min støtte via Vimobil til?

Hos Vimobil går procentdelen af abonnementsprisen til en god sag, en forening eller organisation, som du selv vælger. Det koster ikke ekstra - og du kan endda trække beløbet fra i skat. Du vælger selv, hvilken sag, forening eller organisation, der skal have støtten.